Har du spørgsmål, så ring på 31317069

Interim management

Er du på udkig efter kompetent opgaveløsning inden for økonomi på midlertidig basis, så kan vi hos Bøje Møller Consulting tilbyde interim management. Hos Bøje Møller Consulting dækker vi primært området omkring Horsens, Skanderborg og Aarhus, men gennem vores mere end 30 år i branchen har vi hjulpet kunder over hele Danmark med interim management.

Vores indgående erfaring med regnskab, skat, projektledelse og økonomisk rådgivning gør os til en værdifuld samarbejdspartner, når det kommer til interim management. Vælger du os som interim management, så er du sikret et kyndigt syn på din virksomheds økonomi. Vi bistår også gerne med at løse akutte udfordringer i virksomheden samt varetage nye projekter.

Vi bygger vores virksomhed på god og kompetent rådgivning i øjenhøjde, samt et højt fagligt niveau.

Skab værdi for virksomheden med interim management

Der kan være mange grunde til, at behovet for interim management opstår i en virksomhed. Måske er virksomheden ramt af sygdom, eller måske er der mere travlt end normalt. Uanset hvad grundlaget er for det nyopståede behov, så står vi klar til at lette arbejdsbyrden ved at assistere med alt inden for økonomistyring og rådgivning om økonomisk optimering i virksomheden.

Hos Bøje-Møller Consulting har vi tidligere varetaget interim management for en række virksomheder med stor succes. Vores indgående hands-on erfaring inden for dette felt gør os til et værdifuldt valg, når virksomhedens økonomiske interesser skal varetages. Vælger du os til at varetage interim management, så går vi til hver enkelt opgave med en vision om at bidrage med den viden, der kan være med til at gøre hele forskellen. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte virksomhed, så vi kan skabe en løsning, der er skræddersyet til den konkrete problemstilling.

Interim økonomichef

Skulle behovet for interim ledelse opstå i din virksomhed, så kan vi bistå med en interim økonomichef, som kan varetage økonomien på et niveau, der passer til jeres konkrete behov. Overlader du rollen som interim økonomichef til os, så vil vi på effektiv vis tage ansvaret fra start til slut, også hvis opgaven omhandler implementering af et nyt økonomisystem, eller vi skal varetage projektledelsen af et specifikt økonomiprojekt i virksomheden.  

Skulle din virksomhed have brug for en interim CFO, så står vi hos Bøje-Møller Consulting klar til at påtage os opgaven. Lader du os stå for interim ledelse af virksomheden, så får du tilført en midlertidig ressource og et helt nyt syn på virksomhedens økonomi.  Ved at hyre en interim leder til at bistå med interim management får du mulighed for at lukke et hul og få et objektivt syn på din virksomheds økonomi samt en grundig analyse af de konkrete udfordringer, du oplever i din virksomhed.

Outsourcing af bogholderi

Hvis du ønsker at slippe for det administrative arbejde i din virksomhed og i stedet fokusere fuldt ud på at udvikle din forretning, så kan du vælge at outsource virksomhedens administrative opgaver helt eller delvist til os. Vi har stor erfaring med at varetage virksomheders økonomifunktioner, og vores netværk af samarbejdspartnere gør det muligt at skabe en løsning, der passer til lige præcis din virksomhed. Uanset om du har brug for sparring med en kompetent økonomichef, ledelsesrapportering af høj faglig standard eller du ønsker at få outsourcet den daglige bogføring, så kan vi hjælpe. Gør du brug af os til outsourcing af virksomhedens økonomifunktion, så kan vi løbende tilpasse samarbejdet til virksomhedens behov, så det ikke bliver en barriere for virksomhedens udvikling.

Kontakt os for interim management

Vil du have en kompetent sparringspartner på dit hold, når det kommer til interim management, så er Bøje Møller Consulting et godt valg. Vil du høre mere om, hvordan vi kan bistå din virksomhed med interim management eller varetagelse af virksomhedens økonomifunktioner, så tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder. Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål til interim management eller vores andre services, eller hvis du ønsker at høre mere om vores priser.

Du kan vælge at sende en mail til os på obo@bm-consulting.dk eller ringe til os på 31 31 70 69. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.