Har du spørgsmål, så ring på 31317069

IT-rådgivning

Hos Bøje-Møller Consulting tilbyder vi kompetent IT-rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder, der endnu ikke har kapaciteten til at ansætte en IT-chef. Ved at gøre brug af os til IT-rådgivning får du mulighed for at få et indgående syn på din virksomheds IT-løsninger og måske endda beskue dem fra vinkler, som du ikke selv har tænkt på. Ved at gøre brug af vores IT-rådgivning får du en værdifuld medspiller på dit hold og indgående ekspertise inden for et teknisk svært område.

Indgå i et fast samarbejde med os som IT support, så indleder vi med at gennemgå dine IT-systemer for fejl og mangler.

Mange års erfaring med IT-rådgivning

Med mere end 30 års erfaring i branchen har vi hjulpet mange forskellige kunder med både sparring og rådgivning i forhold til virksomhedernes IT-løsninger. Hos Bøje-Møller Consulting har vi fokus på den enkelte kundes behov, og vælger du at gøre brug af os i forbindelse med IT-rådgivning, så får du god og kompetent rådgivning i øjenhøjde samt et højt fagligt niveau, som skaber værdi. Din tilfredshed er et ufravigeligt krav for os, og du kan derfor også være sikker på at få IT-rådgivning af høj kvalitet.

Gør du brug af vores kompetencer inden for IT-rådgivning, så sikrer du samtidig, at du har en stabil og pålidelig ekspert tæt på dig, som du altid kan henvende dig til, hvis dine systemer skaber udfordringer. Vi er der hurtigt til at genoprette orden i tilfælde af, at det skulle forekomme, så du hurtigt kan genoptage arbejdet. I forbindelse med IT-rådgivning kan vi også tilbyde at gennemgå din virksomheds nuværende IT-løsning og udarbejde en teknisk og økonomisk vurdering af denne løsning sammenlignet med andre. Vi kan samtidig tilbyde at stå for indsamling og sammenligning af tilbud fra IT-leverandører samt assistere ved implementeringen af den nye løsning.

Ønsker du at indgå i et fast samarbejde med os som IT-support, indleder vi med at gennemgå dine IT-systemer for fejl og mangler. Således får vi bedst muligt kendskab til din virksomhed og kan derfor forstå, hvad der skal gøres, hvis der opstår problemer. Vurderer vi, at der skal foretages nogle sikkerhedsmæssige tiltag, kan vi også stå for at indhente tilbud fra leverandører samt implementere løsninger.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende møde, hvor vi kan fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med professionel IT-support.
Ring til os på telefon 31 31 70 69 eller skriv til os på obo@bm-consulting.dk.