Har du spørgsmål, så ring på 31317069

Økonomisk rådgivning

Hos Bøje-Møller Consulting kan vi tilbyde økonomisk rådgivning inden for en række forskellige områder. Vi har mange års erfaring med at bidrage til mindre og mellemstore virksomheders vækst og udvikling, og vi kan sikkert også hjælpe dig og din virksomhed godt på vej. Vi holder til dagligt til i Skanderborg, så søger du en kompetent revisor i Horsens, Aarhus, Skanderborg eller omegn, som kan bistå med økonomisk rådgivning, så står vi klar til at hjælpe.

Ved at gøre brug af os i forbindelse med økonomisk rådgivning får du kompetent vejledning og sparring vedrørende aktiver, passiver, soliditet samt likviditet. Vi tilbyder uvildig økonomisk rådgivning, og vi er dermed også en værdifuld sparringspartner, der ikke er farvet af at skulle sælge dig specifikke løsninger, men som udelukkende ønsker at rådgive dig med udgangspunkt i, hvad der er bedst for din virksomheds økonomi. Vi er klar over, at ingen virksomheder er ens, og derfor yder vi vores økonomiske rådgivning på baggrund af en grundig indsigt i den enkelte virksomheds aktuelle situation. Skal vi hjælpe dig med at skabe et grundigt overblik over virksomhedens økonomi, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi bygger vores virksomhed på god og kompetent rådgivning i øjenhøjde, samt et højt fagligt niveau.

Økonomisk rådgivning i forbindelse med økonomistyring

Regnskabet kan ikke gøre dig klogere på, hvordan du forbedrer økonomien i virksomheden, og hvordan virksomheden vækster. Her skal der i stedet økonomistyring til. Hos Bøje-Møller Consulting har vi indgående erfaring med økonomistyring, og du kan derfor med fordel gøre brug af vores økonomiske rådgivning, hvis du har brug for sparring eller mangler redskaber til at løse konkrete opgaver. Vi kan dække en lang række områder, og vi assisterer blandt andet med KPI’er og nøgletal, udarbejdelse og analyse af likviditetsbudgetter, design af rapporteringsmodel samt styring af projektøkonomi. Vælger du at gøre brug af vores kompetencer inden for disse felter, kan vi hjælpe med at skabe et overblik og styre virksomheden i en succesfuld retning.  

Ved at vælge os får du uvildig, økonomisk rådgivning, da vi ikke er personligt engageret i virksomheden. Vi tager udgangspunkt i dine behov og ønsker, og gennem økonomisk rådgivning hjælper vi på effektiv vis med at optimere virksomhedens finansielle potentialer. Ved at gøre brug af vores tilbud om økonomisk rådgivning i forbindelse med økonomistyring får du således værdifuld sparring, som kan bidrage til øget værdi for din virksomhed. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om, hvordan økonomisk rådgivning kan være til gavn for lige præcis din virksomhed. Booker du et møde med os, så kommer vi gerne ud og hilser på, og her kan vi samtidig fortælle mere om, hvordan vores kompetencer kan komme din virksomhed til gavn.

Økonomisk rådgivning i forbindelse med optimering

Ønsker du at optimere din virksomheds økonomi, så kan du med fordel gøre brug af vores tilbud om økonomisk rådgivning. Her vil vi give din virksomheds økonomi et grundigt eftersyn, og med udgangspunkt i denne analyse kan vi give dig input til handlingsplaner for optimering. Hvis din virksomhed oplever kraftig vækst eller er udfordret på indtjeningen, så kan en optimering af virksomhedens økonomi være en værdifuld investering. Økonomisk rådgivning i forbindelse med optimering kan desuden være en hjælp til at vurdere, om virksomheden følger den valgte strategi, om kvaliteten af virksomhedens salg er god nok samt om pengebindingen i lagre og debitorer er for høj, eller om der er behov for tilpasning af omkostningerne.

Økonomisk rådgivning i forbindelse med budgettering

Vi har gennem mange år tilbudt økonomisk rådgivning til mindre virksomheder i særligt Skanderborg, Horsens og Aarhus, og vi tilbyder også vores assistance i forbindelse med budgettering. Budgettering har klart størst gennemslagskraft, hvis det er både grundigt og realistisk, og her kan vi bidrage med den nødvendige know-how, der sikrer, at budgetteringen lever op til begge dele. Ved hjælp af budgettering får du et vigtigt økonomisk styringsredskab, som giver et grundigt indblik i forventede indtægter og udgifter i virksomheden på både kort og lang sigt. Ved hjælp af budgettering kan du på et mere oplyst grundlag planlægge eventuelle fremtidige investeringer samt forberede dig bedst muligt på nedgangsperioder i virksomheden. Uanset om din virksomhed er stor eller lille, så er budgettering en værdifuld investering, som kan sikre dig mod ubehagelige overraskelser på den økonomiske front. Vælger du at gøre brug af vores tilbud om økonomisk rådgivning får du en seriøs revisor med mange års erfaring med budgettering, årsregnskab og mere generel økonomistyring. Vi tager udgangspunkt i den enkelte kunde, og det er således også op til dig, om vi skal varetage hele eller blot dele af din økonomi.

Uvildig rådgivning omkring valg af pensionsordning

Vurdering og valg af pensions- og sundhedsløsning, der passer til både virksomhedens og medarbejdernes ønsker og behov kan være en tidskrævende opgave. Ved at gøre brug af os til uvildig rådgivning i forbindelse med valg af pensionsordning skaber vi gennemsigtighed, så du nemt kan vælge den rette løsning. Til en konkurrencedygtig pris kan vi tilbyde at indhente og sammenligne tilbud fra en række forskellige pensionsselskaber, og via uvildig rådgivning kan vi anbefale den løsning, der samlet set udgør den mest optimale pensionsaftale. Denne bedømmelse laver vi ved at vurdere omkostninger og afkast samt andre ydelser fra pensionsselskabet, som både virksomhed og medarbejdere kan have gavn af. Vi kan også tilbyde at deltage i de årlige statusmøder med virksomhedens pensionsselskab med henblik på at sikre, at virksomheden til stadighed har den mest fordelagtige pensions- og sundhedsløsning.

Kontakt os for kompetent, økonomisk rådgivning

Har du brug for økonomisk rådgivning af den ene eller anden slags, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Du er velkommen til at ringe til os på 31 31 70 69 eller sende en mail til os på obo@bm-consulting.dk. Vi tager også gerne en snak med dig om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe et bedre overblik over økonomien i din virksomhed, samt hvor du med fordel kan sætte ind, hvis du vil optimere den finansielle situation. Økonomisk rådgivning er et vigtigt skridt på vejen mod at skabe et grundigt overblik over din virksomheds økonomi samt gå dybere ind i, hvor det er muligt at sætte ind for at sikre en holdbar og stabil økonomi fremover.